Contactgegevens

Philippus Robbenstraat 10
7665 AA Albergen

0546 898 364

info@tcalbergen.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 12.00

Team

Ontmoet ons team

Portret van Tjakko Ruinemans - TC Albergen

Tjakko Ruinemans

Tandarts

Ik ben Tjakko Ruinemans, 46 jaar en opgegroeid in Denekamp. Na het afronden van mijn studie tandheelkunde in Amsterdam in 1999, heb ik een aantal jaren als waarnemer gewerkt in verschillende praktijken in Twente. Sinds 2001 ben ik eigenaar van Tandartspraktijk Ruinemans in Ootmarsum. Samen met Dentallas Tandtechniek zet ik mij vol enthousiasme in voor de nieuwe tandartspraktijk in Albergen. Vanaf augustus 2021 heeft de Albergenaar en de mensen in de omliggende dorpen, weer een tandarts dichtbij huis!

Portret van Ingrid Berends - TC Albergen

Ingrid Berends

Tandarts

Mijn naam is Ingrid Berends. Ik ben in 2008 afgestudeerd aan de RUG als tandarts. Sindsdien heb ik in diverse praktijken gewerkt, in Denekamp, Delden, Weerselo. Per 1 juni ben ik werkzaam in Albergen en zal tevens het team bij tandartspraktijk Ruinemans in Ootmarsum komen versterken.

Portret van Brenda Broeksema-Duesmann - TC Albergen

Brenda Broeksema-Duesmann

Mondhygiënist en eigenaresse van Mondhygiënepraktijk Ootmarsum

Naast een professionele behandeling vind ik het persoonlijk contact met de patiënt erg belangrijk. Ik probeer de patiënten zo rustig mogelijk te behandelen en doe mijn uiterste best om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Het werken met mensen en een bijdrage leveren aan een betere (mond)gezondheid geven mij veel werkplezier.

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact met mij opnemen via telefoonnummer 0541-784784 of een mail sturen naar info@mpootmarsum.nl.

Portret van Kim - TC Albergen

Kim

Preventieassistente/praktijkmanager
Portret van Sanne - TC Albergen

Sanne

Preventieassistente
Portret van Sanne - TC Albergen

Sanne

Preventieassistente

TCA op Facebook
Bekijk onze pagina